سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

نماز جمعه تهران به تعویق می‌افتد؟

نماز جمعه تهران به تعویق می‌افتد؟ استاندار تهران از رایزنی با مسئولان برای به تعویق انداختن نماز جمعه تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۱۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 06
کد خبر: ۴۹۳۳۳

به گزارش راهبرد معاصر انوشیروان محسنی بندپی اظهار کرد: الزامی بودن ماسک برای همه افرادی که در محیط‌ های جمعی حضور پیدا می‌کنند، الزامی است و افراد بدون ماسک حق ورود به ادارات و دریافت حق خدمات را ندارند.

وی با اشاره به تأکید ستاد ملی کرونا مبنی بر رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در مکانهای عمومی خاطرنشان کرد: امیدواریم این موضوع از سوی مردم رعایت شود تا شرایط خوبی را در آینده نسبت به کاهش آمار مبتلایان به کرونا و فوتی‌ها داشته باشیم.

 استاندار تهران گفت: محدودیت‌های شدیدی برای کسانی که از ماسک استفاده نمی‌کنند در نظر گرفته شده است همچنین تالارهای پذیرایی همچنان محدودیت برگزاری مراسم را دارند و بسته خواهند بود.

محسنی بندپی گفت: یکی از مواردی که در حال پیگیری است به تعویق انداختن نماز جمعه تهران است که در حال رایزنی با مسئولان هستیم.

 

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار